lördag 19 september 2009

Pimlico Road Farmers' Market



Pimlico Road Farmers' Market var alldeles, alldeles underbar. Allting är inte ekologiskt, även om det mesta är det. Allting är däremot närproducerat. Att handla mat ute på ett torg från bönderna personligen, är så mycket roligare än att gå gångarna upp och ner i mataffären.

Det blev en ekologisk yoghurt smoothie, 2 croissanter, 2 zucchinis, 2 majskolvar, 2 salladshuvuden, 1 ask ekologiska ägg, 2 ekologiska burgare och slutligen världens godaste, ekologiska, chocolate chip cookie. Men det fanns också ostron, getost, massa bär, engelska pajer, brownies, bolldahlior och ekologiska kycklingar.

Marknaden ställs i ordning varje lördag på Pimlico Road Market och kommer definitivt bli våran primära "mataffär". Marknaderna finns även på andra ställen i London, kolla här.

4 kommentarer:

  1. vad mysigt det ser ut. bor du där med?

    SvaraRadera
  2. Ja, i området. Alldeles underbart.

    SvaraRadera
  3. Själv var man på Bondens egen marknad i Linköping igår, nästan lika häftigt ;)

    Vad kul att du är tillbaka i bloggosfären Sarah! Det ska bli roligt att hänga med. Kommer säkert bli jättesugen på att åka till London också..

    Ha det toppen!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är en alldeles ypperlig idé med marknader och tycker det är synd att ICA m.fl inte hakar på! Vilket bra premiumkomplement det blivit för deras varumärke! De har ju oftast stora parkeringar att upplåta i området med.

    Tack för välkomnandet och ha det bra du med!

    SvaraRadera