måndag 6 april 2009

Köpstopp, eller inte.

Damon Rasti, som startat både Tjuvlyssnat och Tjuvtittat, köpstoppar. Mer kan man läsa på hans blogg. När han är klar ska Navid Modiri på 365saker.se fortsätta.

Jag borde också köpstoppa i maj. Kanske något att tänka över. Fast egentligen borde man inte tänka så mycket på det. Det borde snarare ske direkt. Att planera ett köpstopp innebär ju även att man kan kompensationsshoppa i förväg. Om man nu vet att man kommer behöva diverse saker nästa månad. Ett par vårskor exempelvis...

Nu är jag i alla fall i London. Och då ska det shoppas... så mycket eko som möjligt dock. Återkommer med fina bilder senare idag.

2 kommentarer:

  1. Kul att se att du är tillbaka med en fin och ambitiös start! Har själv lite bloggtorka, men hoppas kunna ändra på det. London är en fin stad, och jag misstänker att den är särskilt underbar nu när man längtar efter våren som mest.

    SvaraRadera
  2. Jag är ju av den åsikten att köpstopp som princip är tveksamt ur hållbarhetssynpunkt. Däremot är det mycket bättre att köpa grejer som håller och att köpa tjänster för att reparera dem, än att köpa nytt junk hela tiden.

    SvaraRadera