onsdag 12 november 2008

Naturkosmetik



Var inne på Axelsons Gymnastiska Instituts hemsida och hittade några kurser. Det som de kanske är mest kända för är ju yrkesutbildningar i massage, men det som intresserar mig mest var naturkosmetiken. Såg att i Göteborg går ihelgen en kurs i ansiktsbehandling, och nästa helg en kurs i makeup. Eftersom vi på sistone har kunnat läsa hur mycket konstigt det är i konventionella krämer, makeup och även hårprodukter verkar det toppen att lära sig hur man gör allt från grunden själv, och gärna då av naturliga ingredienser. Tänk att vara sin egen eko-kosmetolog med enbart ekoprodukter. Sådant vill jag kunna göra!

1 kommentar:

  1. Tack Sarah för att du uppmärksammat Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg och våra helgkurser i naturkosmetik, på din blogg.

    Kursen i ansiktsbehandling är nu i helgen och Makeup-kursen är nästa helg. vi har några få platser kvar, så gå in på hemsidan och boka in dig.

    Nytt yrke inom friskvård? Våra massageutbildningar börjar 9 februari.

    JUST NU har vi specialerbjudanden på våra kurser, korta som långa.

    FÖRRESTEN, känner du dig som läsare stel och spänd i höstmörkret?
    Våra elever har praktik 28 november och 1-4 december. Boka in 55 min massage hos dem för 200 kr på vår hemsida www.axelsons.se :-) Du kan boka flera tillfällen, men först till kvarn...

    Ulrika Allansson
    Marknadskommunikatör, Göteborg
    Axelsons Gymnastiska Instituts
    info.gbg@axelsons.se

    SvaraRadera